Norsk English

Opning: Vestlandsutstillinga 2015: Handlingens gang

Utstillingsalen

07.03.2015 13.30

7. mars opnar Vestlandsutstillinga i Kabuso som er einaste visningstad i Hordaland. Tema for utstillinga er språk som kunst og kunst som språk. Til opninga kjem kuraor Kjersti Solbakken. Under opninga vil publikum og få oppleva ei opplesing/performance av Inger Wold Lund og ein performance av Gabriel Johann Kvendseth.

Deltakande kunstnarar i 2015 er:
Aage Langhelle, Benedicte Clementsen, Elin Melberg, Gabriel Johann Kvendseth, Gunnhild Torgersen, Ida M. Følling & Øyvind Torvund, Inger Wold Lund, Johanna Ellen & Kristian Skylstad & Jason Havneraas & Kjetil Berge, Margrethe K. Brekke, Maria Brinch, Marius Moldvær, Olve Sande, Petrine Vinje, Ragnhild Aamås, Runa Carlsen, Sandra Vaka Olsen, Silje Linge Haaland, Øyvind Aspen

Utstillinga er kuratert av Kjersti Solbakken direktør på Fotogalleriet