Norsk English

Utstillingsopning: Olav Christopher Jenssen

Utstillingssalen, Kabuso

04.06.2016 13.30

Velkomen til opning av sommarutstillinga i Kabuso, laurdag 4. juni kl 13.30! Erlend Høyersten, direktør ved ARoS Kunstmuseum i Aarhus, opnar utstillinga.  Minikonsert ved hardingfelespelar Erlend Apneseth. 

Erlend Høyersten, direktør ved ARoS Kunstmuseum i Aarhus, opnar utstillinga. Minikonsert ved Erlend Apneseth (hardingfele). Kunstnaren vil vera til stades - og det blir forfriskingar og topp stemning som vanleg.
Olav Christopher Jenssen (f. 1954) vert rekna for å vere ein av vår tids viktigaste kunstnarar. Utstillinga syner nye arbeid laga til Kabuso, både måleri og skulptur. Saman med Jon Fosse har Jenssen utgitt boka Denne uforklarlege stille, som og blir ein del av utstillinga.


Utstillinga står t.o.m sundag 18. september 

Velkomen!