Norsk English

Eplejazz: Kira Martini Quartet

Kabuso, Hardangerfjordvegen 626, Øystese

11.03.2018 14.00 til 15.00

Hygge: Sundag 11. mars kl 14 spelar den danske jazzsongerinna Kira Martini og kvartetten hennar opp i kunsthuset i Øystese. Len deg tilbake i kaféen vår og nyt tonane frå ein kvartett med inderlegheit og bøttevis med talent.

Skrive om Kira Martini:

"Den 31-årige sangerinde Kira Martini hører til de jazzkunstnere, der kan og vil mange ting. Men i modsætning til de fleste andre, så formår hun at bevæge sig omkring i sit mangesidige univers, uden at der bliver tale om en zig-zag-kurs. Kort sagt - hun er sig selv hele vejen, og med sin fine stemme og engagement er hun kvinde for at levere en musikoplevelse, hvor også variationerne bidrager til et smukt og helstøbt resultat."

(***** 5 stjerner, Berlingske Tidende, Kjeld Frandsen)

"Kira Martini er i besiddelse af en sjælden intens og international klingende stemme der let og elegant bevæger sig fra den ene stilart til den anden. Hun syntes at "høre hjemme mange steder. Troværdighedsfaktoren er ufattelig høj og I flere passager har Kira samme intensitet og indlevelse som Norah Jones."

(***** 5 stjerner, Loftskammeret; Martin Loft)

"Helt fra første tone legger man merke til Martinis sterke stemme. Hun er en af de sterkeste stemmer jeg har hørt på lang tid"

(Jan Granlie, Salt Peanuts*, Norge)


"Inderlighed, autentisk udtryk og afgjort talent"    (Jakob Hassing, Jazzspecial)


"En kunstner og et menneske, med et sympatisk, åbent livs- og musiksyn, der bygger på både nysgerrighed og åbenhed. Original klang, fin intonation og god fornemmelse for nuancer."
(Martin Lutz, Jazzstjerner ****, 4 ud af 5)