Norsk English

Releaseturne: Fretless Five

Konsertsalen i Kabuso, Hardangerfjordvegen 626, Øystese

22.03.2018 19.30 til 20.30

Torsdag 22. mars kl 19.30 kan du lada opp til palmehelga med øystesebassisten Martin Ulltang og resten av kvintetten Fretless Five i Kabuso.

>>> BILLETTAR FINN DU HER

Fretless Five er ein oslobasert jazzkvintett med utspring fra NLA Høgskolen Staffeldtsgate. Bandet spelar eigen musikk som ofte er riffbasert og drivande, men set óg fokus på det vakre og lyriske med både arrangerte delar og lengre improviserte strekk.

Fretless Five er:
Henrik Lillehaug (gitar)
Fredrik Svabø (gitar)
Martin Ulltang (bass)
Runar Netland (trommer)
Edvard Synnes (keyboard)

Fretless Five er ein fremmadstormande kvintett på den nye norske jazzscena. Etter eit innhaldsrikt 2017 med bl.a. Kongsberg Jazzfestival, ei rekke konsertar og studioinnspeling, er kvintetten no klare med sitt debutalbum og releaseturné. Musikken tar utgangspunkt i den moderne jazzmusikken med retning mot det progressive og røffe fra fusion og rock.

 

>>> KJØP BILLETTAR HER (eller ved inngang)

>>> Sjå gjerne HENDING PÅ FACEBOOK for dette arrangementet