Konsertar og arrangement i Kabuso

OVERSIKT OVER ARRANGEMENT HAUST & VINTER 2018

_____________________

 

- Laurdag 17. november kl 12   
Bornas Kabuso: Kreativ verkstad
Drop in verkstad mellom kl 12 og 14. Mal med silkepapir. Visste du at ein kan bruke farga papir til å male med. I verkstaden lagar med flotte og fargerike bilete utan måling. Kortfilmar i filmkroken. 
Medlemsskap i klubben kostar 70 kroner per barn og gir gratis inngang til alle arrangementa hausten 2018, med unntak av konserten Labyrinter der de får rabatt.

- Laurdag 17. november kl 14
Labyrinter!
- André Bjerkes rim og reglar. Ein teaterkonsert med Karoline Krüger & fru Nitters Rytmeorkester. "Labyrinter!" er eit fyrverkeri av ei forestilling for barn og ellers alle som elskar André Bjerkes barnedikt. Høver for 5 - 12 år og vaksne i alle aldrar. Meir info kjem!

- Søndag 2. desember kl. 15
POP POP - Hyllest til Rickie Lee Jones
Emilie Storaas ein glimrande vokalist, kjem til Kabuso og har med seg ein trekkspel-virtuos og to eminente strengespelarar for å hylla Rickie Lee Jones, her kan det bli vanskeleg å ikkje la seg begeistre.  Kr. 150,- 

- Laurdag 8. desember kl 13
Kakaokonsert
Kakaokonsertane i konsertsalen er familievennlege arrangement med avslappa og hyggjeleg stemning. I kafeen er det høve til å nyta herleg kakao og heimebaka kaker! 
Kr. 50,- 

- Laurdag 15. september kl 12 -14
Bornas Kabuso: Den magiske juleesken
Ein film full av julemagi. Julius bur på barneheimen Klokkerly og er knytt til jula på ein spesielt måte. Styraren Alfred har nemleg fortald han at det var julenissen som kom med han julekvelden for åtte år sidan. Lengd 1 t 15 min. 
Etter filmen lagar me julepynt.  Medlemsskap i Bornas Kabuso - kunst og filmklubb kostar 70 kroner per barn.

- Søndag 16. desember kl 18
Jolakonsert: Den fagraste rosa
Trioen Berit Opheim, Tore Brunborg og Steinar Raknes skal ut på jolakonsertturné. Repertoaret er musikk knytt til jola, men det er ikkje dei mest utslitne jolasongane ein får høyra. Samspelet mellom dei tre er av det magiske slaget - det kunne ein høyra på tingingskonserten Hildo på Vossa Jazz i år. Kr. 180,- 

___________________________

 

Logo Stor Transparent

KJØP BILLETTAR HER: https://kabuso.ticketco.no/  - restbillettar i døra. 


Arrangement og billettar blir lagt ut fortløpande
Arrangementa våre vert også lagt ut på Facebook som hendingar

> For kakaokonsertar og barneverkstadar er billettar kun i sal i resepsjonen i Kabuso. 
> Huset opnar 1 time før konsertstart. Det er då høve til å unna seg noko godt i kaféen, no også med sal av øl og vin - eller "snopa" litt i gåvebutikken. 

Flere bilder

  • Vivente014 2 Red
  • Jhm 2218 Red
  • Poppop 02 Red
  • Illustrasjon Total Rgb 01